Parc de Atracciones

Parc de Atracciones 

Tour Spanje Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Spanje


Sitemap
Spanje Links
Privacy Policy
Colofon

Reisgidsen Spanje
Wintersport Spanje
Wat is jouw favoriete grote Spaanse stad?


Madrid
Barcelona© 2006 - 2023 Tour Spanje

Tour Spanje > Recreatie > Pretparken > Parc de Atracciones

Parc de Atracciones

Vlakbij Madrid ligt het gezellige Parc de Atracciones. Het park is in verschillende zones verdeeld, waarbij er steeds rekening gehouden wordt met de verschillende behoeftes van de bezoekers. Zo is er een zone gewijd aan de kleintjes, maar ook een met een natuurthema. Uiteraard zijn er voor de bezoeker met behoefte aan actie ook genoeg spannende attracties te bezoeken. Voor de voetballiefhebbers is het leuk om te weten dat dit park gekoppeld is aan de club Real Madrid en je komt dus overal verwijzingen tegen.

Gran Avenida
De entree van het park met verschillende winkels en veel informatie over de voetbalclub Real Madrid.

Zona del Maquinismo
Wie van attracties houdt die heen en weer, op en neer en in de rondte gaan en het liefst zo snel mogelijk, zijn in dit gedeelte van het park aan het goede adres. Je vindt hier verschillende spectaculaire achtbanen met als paradepaardje Tornado.

Zona de la Tranquilidad
Voor de rustige attractie moet je in dit deel van het park zijn. Je vindt hier onder andere El Viejo Caserón, PDA's variant op het spookhuis. Ook zijn er Noriavisión (reuzenrad) en La Jungla (boottocht) leuke attracties voor het hele gezin.

Zona Infantil
Dit gedeelte van het park richt zich geheel op de kleintjes. Je vindt hier veel rustige attracties vinden zoals de Caballos del Oeste en de Mini Tren.

Zona de la Naturaleza
Het thema natuur staat in dit deel van het park centraal. Als de hitte van Centraal-Spanje je teveel wordt kun je hier afkoelen in Los Rápidos en Los Fiordos. Ook is daar de El Templo Perdido, leuke botsauto's met een slangenthema.