Parque Warner Madrid

Parque Warner Madrid 

Tour Spanje Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Spanje


Sitemap
Spanje Links
Privacy Policy
Colofon

Reisgidsen Spanje
Wintersport Spanje
Wat is jouw favoriete grote Spaanse stad?


Madrid
Barcelona© 2006 - 2024 Tour Spanje

Tour Spanje > Recreatie > Pretparken > Parque Warner Madrid

Parque Warner Madrid

Dit park opende zijn deuren in 2002 en is één van de grootste parken van Europa. Je vindt hier een ruim aanbod aan grote achtbanen. Mocht de temperatuur van het Spaanse binnenland flink oplopen dan kun je genieten van een van de vele waterattracties. Het park is in verschillende zones opgedeeld, allemaal in de sfeer van films, hollywood en cartoons.

Hollywood Boulevard
Waan je in het hedendaagse Hollywood met dit stukje park dat geheel in stijl is neergezet.
Heel toepasselijk kun je hier kijken naar de 3d Cinema met in de hoofdrol Marvin the Martian.
Nieuw in 2006 is de voorstelling "Piratas".

Cartoon Village
Kijk niet raar op als je in dit gedeelte van het park oude bekenden tegen het lijf loopt. Verschillende tekenfilm helden, waaronder de Looney Tunes karakters en Scooby Doo kun je hier tegenkomen en ook veel attracties gebaseerd op deze figuren.

Old West Territory
Dit gedeelte van het park is geheel in de stijl van het wilde westen opgebouwd. Je vindt hier verschillende spannende attracties, zoals de Coaster-express of de Rio Bravo.

Movie World Studios
Dit gedeelte van het park heeft een aantal attracties met bekende Warner Bros filmthema's. Zo kun je griezelen in El Hotel Embrujado, of genieten van een aantal spectaculaire shows.

DC Super Heroes
Als je van achtbanen houdt dan is dit voor jou het leukste gedeelte van het park. DC Super Heroes kent namelijk een aantal spectaculaire rolercoaster allemaal met een superhelden thema, zoals de Superman of Batman.