Bars en Discotheken in Spanje

Bars en Discotheken in Spanje 

Tour Spanje Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Spanje


Sitemap
Spanje Links
Privacy Policy
Colofon

Reisgidsen Spanje
Wintersport Spanje
Wat is jouw favoriete grote Spaanse stad?


Barcelona
Madrid© 2006 - 2023 Tour Spanje

Tour Spanje > Recreatie > Bars en Discotheken

Bars en Discotheken

Aan de Middellandse zee heerst een warm klimaat. Dit zorgt voor een grote toestroom van toeristen die een zonvakantie komen vieren. Naast zonnen en uitrusten is een groot onderdeel van een zonvakantie het uitgaan naar discotheken en barretjes. Elke toeristische badplaats zit vol met verschillende cocktailbars, bar/dancings en grote discotheken. Een aantal kustplaatsen die bekend staan om hun uitgaansleven zijn: Lloret de Mar, Salou, Barçelona, Platja d'Aro en Benidorm. Hier vind je bekende discotheken als de Pacha, Bumpers, Maddox of Snoepy's.

Ook in het binnenland kun je goed uitgaan. In de hoofdstad Madrid vind je verschillende wijken met leuke cafés en barretjes. Hiernaast zijn er de grote discotheken als de Speakeasy, Siësta, Capote club, Fortuny of Bianco

meer discotheken in Spanje...


Ibiza
Wie het over feesten en uitgaan in Spanje heeft komt al snel op Ibiza. Dit eiland behoort tot de Balearen en staat bekend om zijn grote discotheken en stranden waar de hele dag lekkere muziek gedraaid word. Wie van veel stappen houdt moet dit eiland zeker een keertje aandoen. De combinatie van dansen, drinken en zonnen zorgt voor een ultieme strandvakantie. Zorg ervoor dat je een aangepast vakantiebudget meeneemt, want het uitgaan op Ibiza is niet bepaald goedkoop.

Grote discotheken op Ibiza: