Mountainbiken in Spanje

Mountainbiken in Spanje 

Tour Spanje Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Spanje


Sitemap
Spanje Links
Privacy Policy
Colofon

Reisgidsen Spanje
Wintersport Spanje
Wat is jouw favoriete grote Spaanse stad?


Barcelona
Madrid© 2006 - 2023 Tour Spanje

Tour Spanje > Activiteiten > Mountainbiken

Mountainbiken

Mountainbiken is niet zeer populair in Spanje. Desondanks zijn er ook geen grenzen aan de beoefening van deze sport in Spanje. Vooral onder bergsportliefhebbers is het mountainbiken ongekend populair geworden. Voor degenen die in Spanje deze sport willen beoefenen zijn er legio mogelijkheden. Zorg er wel voor dat u met een stevige mountainbike op pad gaat, want over de ruige paden in Spanje zal uw fiets zeker op de proef worden gesteld.

Alle wegen binnen de verschillende regio's in Spanje zijn vrij toegankelijk. Hierdoor is het ook mogelijk om zeer veel te zien van Spanje. Dit is een mooie manier om op een sportieve wijze te genieten van de natuur en landschappen terwijl u fietst door een zeer afwisselend landschap met een aangenaam klimaat.

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om zelf te reizen per mountainbike, zo kunt u zelf ontdekken wat Spanje te bieden heeft. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de meest populaire routes te volgen met een grote groep medetoeristen onder leiding van een begeleider. Het voordeel hiervan is dat u op verschillende bekende plaatsen komt te stoppen waar de begeleider u intussen informeert over de cultuur en geschiedenis van de omgeving.