Golfen in Spanje

Golfen in Spanje 

Tour Spanje Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Spanje


Sitemap
Spanje Links
Privacy Policy
Colofon

Reisgidsen Spanje
Wintersport Spanje
Wat is jouw favoriete grote Spaanse stad?


Barcelona
Madrid© 2006 - 2023 Tour Spanje

Tour Spanje > Activiteiten > Golfen

Golfen

Golfen is ongekend populair in Spanje. Als de zon op nummer één staat in Spanje dan is het golfen een waardige opvolger. Het land telt meer dan 250 golfbanen waarvan de meeste ook over 18 holes beschikken. Daarnaast zijn er ook parken die over 36 holes beschikken en er is zelfs een park dat over maar liefst 54 holes beschikt, namelijk het Mar Menor park in Murcia.

De golfbanen bieden een zeer rustige omgeving. De meeste parken zijn voorzien van palmbomen en olijfboomgaarden. Het landschap zelf is vlak en ligt soms glooiende met verscheidene kleine meren. De golfbanen zelf varieren van eenvoudig tot zeer moeilijk. Dus het biedt zowel een uitdaging voor de beginnende golfer als de expert. Spanje is het land bij uitstek om te gaan golfen, zo wordt de club van Valderrama ook beschouwd als de beste van Europa.

Qua klimaat is Spanje ideaal om deze sport te beoefenen. Als bezoeker krijgt men gegarandeerd driehonderd dagen zon per jaar. Daarnaast zijn alle benodigheden om een potje te golfen eenvoudig verkrijgbaar bij de verschillende centra's gelegen in de parken zelf. En na afloop kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de verschillende fitnessruimtes, zwembaden, paddle-, squash en tennisbanen. Wilt u liever relaxen na afloop dan zijn er verschillende bubbelbaden en sauna's die ter beschikking staan. Al met al zal u op en top genieten van een dag golfen in Spanje!